Sabtu, 27 Oktober 2012

CARA MAKAN SNE KAPSUL, BEAUTSKIN ESSENCE & TEA EXCEL

 



Assalammualaikum semua...


Lama betul rasanya tak update blog cikgu aishah ni... sebelum tu, rasanya belum terlmbat  lg tuk  sy nak wish SELAMAT HARI RAYA KORBAN utk anda semua...

Ok, sebelum ni sy ada bgtau nak update cara makan pakej HOT KOMBINASI kan...meh, kita terjah satu per satu..

Mula-mula  sekali cara makan SNE KAPSUL :

  • Makan 2 biji sebelum sarapan. lagi bagus, bangun je dari tidur terus je telan 2 biji SNE kapsul dan makan 2 biji sebelum tidur.
ATAU
  • Pecahkan SNE kapsul letak dalam sudu dan telan/hirup terus... lebih2 tu buat sapu2 muka dan badan.
Seterusnya, cara makan BEAUTSKIN ESSENCE :

  • Makan 2 biji sebelum sarapan. lagi bagus, bangun je dari tidur terus je telan 2 biji SNE kapsul dan makan 2 biji sebelum tidur. SNE KAPSUL & BE boleh diambil serentak..
Seterusnya, cara makan EXCEL TEA : 

  • Rendam tea dalam secawan air panas dan tunggu seketika... then apabila sejuk bleh terus minum. 
ATAU
  • Rebus tea dalam  cerek air elektrik atau kettle.. bubuh air cukup2 tuk kita minum secawan.. cara ni lg bagus sebab tea betul2 kembang.
 

  • Saya sarankan pada permulaan, minum tea pd waktu mlm... sbb EXCEL TEA salah satu fungsinya melancarkan pembuangan dan melegakan sembelit. takut la kan asyik nak membuang je time kerja...  tak syok la plak kan... apabila dah serasi boleh la minum tea sbg minum petang...
  • EXCEL TEA ni boleh digunakan byk kali sampai la hilang warna hijau dia... lepas guna boleh simpan dalam peti ais.
  • Selepas dah hilang warna hijau dia JANGAN BUANG... koyakkan sampul dia dan boleh buat masker muka..

Saya harap entry kali ni dapat membantu anda semua ye..SELAMAT BERAMAL... :)

0 ulasan:

Catat Ulasan